LisserwegLisserweg

Lisserwegviaduct

Het Lisserwegviaduct wordt volledig vervangen, waarbij ook de verkeersveiligheid wordt verbeterd. Dit doen we door onder andere pechhavens aan te leggen en de rijstroken ter hoogte van het viaduct iets te verbreden.

Ook werken we aan het weghalen van de grote hobbel in de snelweg op het viaduct. Die belemmert het zicht en daarmee de veiligheid, dus verlagen we daar het wegdek van de A44. Dat betekent dat we de onderliggende Lisserweg ook verlagen, om voldoende doorrijhoogte te behouden voor onder andere het vracht- en landbouwverkeer. 

Als we aan dit viaduct werken, zorgen we dat het verkeer op de A44 gewoon kan blijven rijden. De onderdoorgang bij de Lisserweg zal hierdoor voor 6 tot 9 maanden afgesloten zijn. Ook de op- en afritten zijn dan ook afgesloten. De werkzaamheden aan de viaducten Lisserweg en Hoofdvaart vinden niet tegelijk plaats. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de regio bereikbaar blijft.

Benieuwd wat voor u de beste alternatieve route is als we hier aan het werk zijn? U vindt meer informatie op de pagina Hinder

Afbeelding links: Omleidingsroutes in de hinderweekenden tijdens afsluiting van de A44. Afbeeldingen rechts: Omleidingsroutes tijdens lokale afsluitingen in de hele bouwperiode van het Lisserwegviaduct.

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen