HoofdvaartHoofdvaart

Hoofdvaartviaduct

Het Hoofdvaartviaduct vervangen we volledig, waardoor we de rijstroken ter plaatse van het viaduct kunnen verbreden en vluchtstroken kunnen toevoegen. Zo kan het verkeer op hetzelfde aantal rijstroken beter en veiliger doorstromen.

Daarnaast verplaatsen we ‘de Lage Brug’. Deze brug voor het lokale verkeer ligt nu nog recht onder de A44, maar dat zorgt voor een onwenselijke verkeerssituatie. Deze brug wordt terug gebracht tussen het Hoofdvaartviaduct en de naastgelegen spoorbrug van ProRail. Dit zorgt voor een overzichtelijke en veilige situatie ter plaatse.

Terwijl we werken aan het Hoofdvaartviaduct, zorgen we dat het verkeer door kan blijven rijden op de A44. Wel is het nodig de onderdoorgang bij de Hoofdweg en Hoofdweg Oostzijde voor 20 maanden af te sluiten.  Ook de op- en afritten zijn dan ook afgesloten. De werkzaamheden aan het Hoofdvaartviaduct en Lisserwegviaduct vinden niet tegelijk plaats. Zo zorgen we ervoor dat de regio bereikbaar blijft.

Benieuwd wat voor u de beste alternatieve route is als we hier aan het werk zijn? U vindt meer informatie op de pagina ‘Hinder’. 

Afbeelding links: Omleidingsroutes in de hinderweekenden tijdens afsluiting van de A44. Afbeeldingen rechts: Omleidingsroutes tijdens lokale afsluitingen in de hele bouwperiode van het Hoofdvaartviaduct.

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen